VATANDAŞLARIMIZ, ELEKTRİK ABONELİĞİ, DEVİR, TAHLİYE VE FATURA İŞLEMLERİ İÇİN ARTIK ANAMURA GİTMEYECEK.

Enerjisa İşlem Merkezi Bozyazı da hizmete girdi. Enerjisa Bozyazı İşlem Merkezi Merkez Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 21/6 BOZYAZI/MERSİN adresinde faaliyetini sürdürmektedir.

Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş. Yöneticisi                                  Mehmet Selçuk KARADUT,  Bozyazı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet BALLI’yı makamında ziyaret ederek, Enerjisanın Bozyazı’da yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sayın Mehmet Selçuk KARADUT’un verdiği bilgilere göre; Bozyazılı vatandaşlarımız, elektrik devir ve tahliye işlemleri için artık Anamur’a gitmeyecek. Enerjisa Bozyazı İşlem Merkezinde abonelik devir ve tahliye işlemlerini yapacak.   Ayrıca hiçbir ek ücret ödemeden elektrik fatura tahsilâtlarının yapıldığını ifade etti.

Başkan BALLI, Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş. Yöneticisi Mehmet Selçuk KARADUT ‘a Enerjisa Bozyazı İşlem Merkezinin Bozyazı’ya verdikleri hizmetlerden dolayı Bozyazılı vatandaşlar adına teşekkür etti,  bu konuda belediye başkanlığını bilgilendirme ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade etti.