ULUSLARARASI FESTİVALE KATILDIK...

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Turizm ve Sanat Festivaline Bozyazı Belediyesi katıldı.

Festivalde Bozyazı’nın tarihi, doğası, kültürü, ilçenin gelir kaynağı muzun tanıtımı ve diğer yörede yetişen ürünlerin tanıtımıyapıldı.Bozyazı Belediyesini temsilen Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN, Zabıta Amiri İsmail OKTAN, Dokuder Başkanı Begüm BALCI festivale katıldı. Bozyazı Belediyesinin standına fuarda ilgi çoktu. Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN festivaldeki diğer stantları ve Baltık Ülkelerinin stantlarını Alanya Belediye Başkanı Âdem Murat YÜCEL ve eşi YıldızYÜCEL’le birlikte ziyaret etti.

Alanya Belediye Başkanı Âdem Murat YÜCEL festivale katılım ve yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Mehmet BALLI ve Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN’a teşekkür etti.