ŞEHİT MURAT NAMDAR ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE MEZARI BAŞI ANILDI…..

Bando Astsubay Kıdemli Üstçavuş olarak görevliyken, 1995 yılında Sivas’ın Zara ilçesinde  teröristlerin araçlarından indirerek dağlık alanda  şehit ettiği Astsubay Kıdemli Üstçavuş Murat NAMDAR, Kaledibi Mahallesi, Üçayak Mezarlığında mezarı başında anıldı.

Yapılan anma törenine; Şehit Murat NAMDAR’ ın annesi, eşi Yıldız Hemşire, oğlu Buğra, kız kardeşi, yakınları, Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN ve  Zabıta Müdürlüğü Personeli katıldı. Anma programında, Kur’ an okundu, dualar yapıldı, mezara çiçek ekildi ve ikramlar yapıldı.

Şehidin eşi ve yakınları anma programından dolayı, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.