ŞEHİT CEMAL TÜREDİ MEZARI BAŞINDA ANILDI…

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi, Beyyurt Mezrasında Jandarma Karakol Komutanlığında görevli iken, 01.08.1996 tarihinde Karakola yapılan terör saldırı sonucu çıkan çatışmada şehit düşen   J.Astsubay Kıdemli Çavuş Cemal TÜREDİ  Çubukkoyağı Mahallesi, Ak Mezarlıkta bulunan mezarı başında anıldı.

Yapılan anma törenine; Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN, Zabıta Amiri İsmail OKTAN, Zabıta Müdürlüğü Personeli, Şehidin ailesi, Belediyemiz Meclis Üyelerienden Mehmet UYLSAL, Hüseyin MARTİN, Şehidin arkadaşları ve yakınları katıldı. Anma  programında, Kur’ an okundu, dualar yapıldı, mezara çiçek ekildi ve ikramlar yapıldı.

Şehit ailesi ve yakınları anma programından dolayı,  Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Şehidimize  Cenab-ı Allah’tan rahmet,  yakınlarına başsağlığı dileriz.