ŞEHİT ALİ ER MEZARI BAŞINDA ANILDI…

Bingöl'ün Genç İlçesi, Yeniyazı Jandarma Karakol Komutanlığında görevli iken 2006 yılında şehit düşen   J.Er Ali ER,  Şehadet tarihinde  Tekmen Kavaklı Mezarlığında mezarı başında anıldı.

Yapılan anma törenine; Belediye Başkanı Mehmet BALLI, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul EKİCİ ve Eşi, Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN, Yazı İşleri Müdürü Yusuf BAKIR, Zabıta Amiri İsmail OKTAN, Zabıta Müdürlüğü Personeli, Şehidin ailesi, arkadaşları ve yakınları katıldı. Anma  programında, Kur’ an okundu, dualar yapıldı, mezara çiçek ekildi ve ikramlar yapıldı.

Şehit ailesi ve yakınları anma programından dolayı,  Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Şehidimize  Cenab-ı Allah’tan rahmet,  yakınlarına başsağlığı dileriz.