OLUMSUZ HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BOZYAZIDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun  94.   yıl dönümü kutlamaları olumsuz hava şartlarına rağmen Bozyazı ilçemizde coşkulu bir şekilde kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Pazar günü, saat 09.30’da, Bozyazı Kaymakamı Hayatı TAŞDAN ’ın Makamında tebrikatları kabulü ile başladı.

Programın diğer kutlamalarına, saat 10.00’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında devam edildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Alanındaki programa saygı duruşu ve istiklal marşının okunması  ile başlandı. Protokol, vatandaşlar ve öğrencilerin bayramını kutladı. Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı İlçemiz Kaymakamı Hayatı TAŞDAN yaptı.

Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, öğrencilerin Cumhuriyet ile  ilgili  şiir okuması, halkoyunları gösterileri ve ödül töreni ile sona erdi.