MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜLÜĞÜNDEN BAŞKAN BALLI’YA ANLAMLI ZİYARET…

Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI’yı makamında ziyaret etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında, Bozyazı  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa SEZGİN, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve bir grup öğrenci Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI’yı Makamında ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen ziyarete gelen  misafirleri Başkanlık Makamında misafir eden Mehmet BALLI, kendisinin de bir eğitimci olması münasebetiyle günün anlam ve önemini  en güzel  şekilde vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Karşılıklı sohbet ve anıların paylaşıldığı ziyaret,  misafirlerin Belediye Başkanına teşekkürleri ile sona erdi.