MECLİS ÜYEMİZ DOĞAN DENİZ’İ ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE UNUTMADIK...

Belediyemizde meclis üyeliği yapan ve Karamanastır İçmesuyu projesinde büyük emeği geçen 2002 yılında görevi başında vefat eden   Meclis Üyesi        Doğan DENİZ, ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Bozyazı Belediye Başkan Yardımcısı, Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri, siyasi parti yöneticileri, Belediye Zabıta Personeli ve yakınları Tekeli Mahallesindeki  mezarı başında buluştu.

Belediye olarak  düzenlenen ölüm yıldönümü anma programında Kur’ an okundu, dualar yapıldı, mezara çiçek ekildi ve ikramlar yapıldı.

Merhum Doğan DENİZ’ in yakınları, bu duyarlı davranışından dolayı başta Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Bundan sonra da vefat eden başkanlarımızı, meclis üyelerimizi ve çalışanlarımızı ölüm yıldönümünde aileleri ile birlikte mezarı başında anmaya devam edeceğiz. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, kalan yakınlarına başsağlığı dileriz.