KOCAMAZ BAŞKAN KOCAMAN DUYGULARLA BOZYAZILILARLA BULUŞTU.....

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin’e Hizmette 3’üncü Yıl Tanıtım Ve Bilgilendirme Toplantısı Bozyazı programında Bozyazılılar’la  bir araya geldi.

Bozyazı Müftülük      Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Mersin Büyükşehir Başkanı Burhanettin KOCAMAZ, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI, MHP Bozyazı İlçe Başkanı Turhan TUNA, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mustafa KAHVECİOĞLU AKP Bozyazı İlçe Başkanı Celalettin MUZ, MHP Bozyazı Kadın Kolları Başkanı İlknur AĞLAMIŞ, Mahalle Muhtarları, Meclis Üyeleri, Bozyazı Belediye Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN, Mersin Büyükşehir ve MESKİ Daire Başkanları, dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hizmette 3’üncü Yıl Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı,  saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  Mersin’e yapılan hizmetlerin bir kısmının yer aldığı tanıtım filmi gösterildi.  Film gösteriminden sonra, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz hoş geldiniz konuşması yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Bozyazı’ya yapılan hizmetleri sunmadan önce Mersin’e yapılan hizmetleri görüntülü olarak Bozyazılılara sundu. Başkan KOCAMAZ konuşmasında;  “Hizmet etmekten her zaman onur duyduğum güzel Bozyazı’nın güzel insanları, sevgili hemşerilerim, büyükşehir belediyesi olarak 30 Mart 2014 tarihinden bugüne kadar geçen 3 yıllık zaman zarfında gerçekleştirdiğimiz hizmet ve projelerimizi sizlerle paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz ‘Mersin’e Hizmette 3. Yıl Tanıtım Toplantısına hoş geldiniz. “Derdimiz hizmet, sevdamız Mersin” diyerek yola çıktık. İnsanın ve zamanın kıymetini bilen, liyakatli kadromuzla durmaksızın üretiyoruz.  Su, kanalizasyon, ulaşım çilesi bitsin, yollar hep açık kalsın, parklar, bahçeler çiçek açsın, sahillerimizde mavi bayrak dalgalansın diye alın teri, göz nuru döküyoruz. Mersin’i Mersin yapan Bozyazı’yı Bozyazı yapan tüm değerler korunsun. İlimiz sağlıklı yaşam kenti olsun,  O’nu dünya tanısın diye aşkla şevkle çalışıyor, aşılmaz denilen engelleri bir bir aşıyoruz.
Mersin’i sizlerle birlikte yönetiyor, sizlerle birlikte büyütüyoruz. Bozyazı’lı hemşehrilerimizin dua ve desteklerini her daim yanımızda bilerek sevgi huzur güven hoşgörü ve refah kenti Mersin yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu güne kadar yapılan hizmetler Bozyazı’ya, Bozyazılıya hayırlı olsun dedi.  Bozyazı’ya yapılan hizmetlerde emeği geçen başta Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI olmak üzere,  meclis üyelerine, muhtarlara, belediye çalışanlarına, emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Başkan Kocamaz’ın konuşmasından sonra Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI teşekkür konuşması yaptı.  “1970’li yıllara dayanan Burhanettin KOCAMAZ’la olan dostluğumdan, 13 yıldır birlikte belediye başkanlığı yapmaktan, son üç yılda Bozyazı’ya birlikte hizmet etmekten son derece gururluyum.  Bu gururumu ömrümün sonuna kadar taşıyacağım. Bozyazı’ya yapılan tüm bu hizmetler için şahsım ve Bozyazılılar adına Büyükşehir Başkanım Burhanettin KOCAMAZ’a çok teşekkür ederim. Bu hizmetlerin devam edeceğini tahmin ediyorum. Belediye hizmetleri para ile yapılır. İlçe Belediyesi olarak bu hizmetleri yapabilecek bütçemiz yok. Büyükşehir Bozyazı’ya büyük yatırım yaptı. Yapmaya da devam ediyor. 24 Martta açılışını yaptığımız projelerin yapımı devam ediyor. Sahil projesinin ihalesi yapıldı. Merkez dediğimiz 10 mahallede yani Büyükşehir olmadan önceki mahallelerimizin içmesuyu şebekelerinin yenilenmesi için çalışmalar yapılıyor. Çalışmalar proje aşamasında. İçmesuyu şebekesi yenilendiği zaman Bozyazılılar Karamanastır kaynak suyunu kaynağından çıktığı kalitede musluklarından içebileceklerdir. Düğün salonunun bulunduğu yerde büyük proje çalışmamız var. Yapılan büyük yatırımların yanında mezarlık ve cenaze hizmetleri gibi vatandaşlarımızın çok takdirini kazanan büyükşehirin hizmetleri vardır.

Bozyazı’ya yapılan ve yapılacak olan hizmetler için bir kez daha şahsım ve Bozyazılılar adına Büyükşehir Başkanım Burhanettin KOCAMAZ’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Önce Burhanettin Abi’yi sonra beni izlemeye devam edin. Dedi.