İLÇE GENELİNDE KONTEYNER İLAÇLAMA VE TEMİZLİĞİNE BAŞLANDI

Belediyemiz zabıta müdürlüğü, insan sağlığına olası olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak amacıyla İlçe genelindeki konteynerleri ilaçlama ve temizleme çalışmalarına başladı.

Zabıta Müdürlüğü rutin temizlik yanı sıra çevre ve insan sağlığına olumsuz etki edebilecek durumlara karşı önleyici tedbirler alıyor. Özellikle haşere ve sinek üremesi için uygun ortam sağlayan konteynerleri, çevre ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde periyodik olarak temizlenerek ilaçlanıyor. İlk olarak Merkez Mahallesinde çalışmalarına başlayan ekipler ilçe genelindeki tüm mahallelerde yıl boyunca çalışmaya devem edecektir.

Ortak kullanım alanlarının  temizlik ve hijyeni, halk sağlığı açısından oldukça önemlidir. Bu nedenle çöp konteynerlerimizi sadece yaz aylarında değil yıl boyu temiz olarak muhafaza etmemiz gerekir. Vatandaşlarımızdan da çöplerini mutlaka sızdırmayan çöp torbalarıyla bu konteynerlere atmalarını rica ediyoruz