HAYVAN SEVERLER DERNEĞİ ÜYELERİ BAŞKAN BALLI’YI ZİYARET ETTİ…

Bozyazı İlçesinde bulunan Hayvan Severler Derneği yöneticileri ve üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Bozyazı Belediyesinin ortaklaşa uygulamaya koyduğu Kedi Besleme Evi Projesinden  dolayı Belediye Başkanı Mehmet BALLI’ya  teşekkür etmek için makamında ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kedi Besleme Evleri,  Bozyazı Belediyesi tarafından tespit edilen uygun yerlere konuldu. Başıboş ve sahipsiz kedilerin aç ve susuz kalmaması için yapılan  çalışma,  vatandaşlarımız ve ilçemizde bulunan Hayvan Severler Derneği Üyeleri tarafından çok beğenildi.

Hayvan Severler Derneği Üyeleri, hayvanların daha iyi bir ortamda yaşamaları,  aç ve susuz kalmamaları için yapılan bu güzel projeden dolayı Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ’a çok teşekkür ediyoruz dediler.