GAZİLER GÜNÜ BOZYAZIDA COŞKUYLA KUTLANDI…

Gaziler Günü, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında coşkuyla kutlandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında yapılan kutlama programına; Bozyazı Kaymakamı Hayatı TAŞDAN, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI, Şehit aileleri, Bozyazı Muharip Gaziler Derneği Başkanı ve üyeleri, siyasi parti temsilcileri, ilçede bulunan daire müdürleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Anma programı kapsamında; açılış konuşması, çelenk konulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI, anma programının ardından programa katılan protokol üyelerini,gazileri,gazi yakınlarını ve diğer katılımcıları  makamında kabul etti.

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI gazilere günün anlam ve önemine binaen hediyeler verdi. Karşılıklı sohbet havasında geçen program, yapılan ikramlarla   sona erdi.