DURMUŞ TUFAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDEN BELEDİYE ZİYARETİ.......

İmam Hatipliler Haftası münasebetiyle, ilçemizde bulunan Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip  Lisesi  Okul Müdürü, Öğretmenleri ve Öğrencileri Belediye Başkanı Mehmet BALLI'yı makamında ziyaret etti.
       Durmuş Tufan Anadolu İmam Hatip  Lisesi  Okul Müdürü Lutfi YILMAZ, Öğretmenler Sena İSEN, Haşim BİLGİÇ ,Öğrenciler Merve UYSAL ve Emre BAL'ın temsilci olarak katıldığı anlamlı ziyaret, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI'nın makam odasında gerçekleşti.
                Başkan BALLI  ziyaretçileri makamında  misafir etti.  Yapılan bu anlamlı ziyaret, karşılıklı sohbetin ardından sona erdi. Okul Müdürü, Öğretmen ve öğrenciler Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI'ya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.