BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAPTIĞI HİZMETLERİ YERİNDE TANITTI…

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yaptığı hizmetleri tanıtmak amacıyla düzenlediği Hizmet Tanıtım Programının ikinci gününde, Bozyazı’da yapılan hizmetleri  yerinde tanıttı.

Program kapsamında ilk olarak  2016 yılında temeli atılan ve 2017 yılı içerisinde faaliyete geçen, Bozyazı  Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi gezildi. Merkezde şu anda 57 köpek, 26 kedi olmak üzere toplam 83 hayvanın bakımı yapılmaktadır.

Gezi kapsamında ikinci yer olarak, Bozyazı’ya bağlı Mahallelerimize hizmet veren MESKİ Bozyazı Teknik Hizmet Binası gezildi.

Meclis üyelerine, yakında hizmete açılacak olan ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin Bozyazı İlçemize Kazandırmış olduğu Bozyazı Çok Katlı Otopark ve Pazar Yeri gezdirildi ve tanıtıldı.

Bozyazı Belediyesi tarafından 2013 yılında temeli atılan ve Büyükşehir yasası ile 01 Nisan 2014 tarihinden itibaren büyükşehir Belediyesine devredilen, Bozyazı İlçesinin 9 Mahallesinin kanalizasyon atıklarının toplandığı ve aktif bir şekilde çalışan,  Uzun Havalandırmalı Aktif Çamur Prosesli Bozyazı Atık Su Arıtma Tesisi gezildi. Tesisle ilgili meclis üyelerine  bilgiler verildi.

Son olarak Bozyazı İlçesi Merkez Mahallesinde sıcak asfalt yapılan yerler ile tenis kortu  gezildi.