BOZYAZILI KADINLAR GÜNLERİNİ KUTLADI …..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, MHP Kadın Kolları  ve   Belediyenin bayan personeli  Atatürk Anıtına  çelenk koydu.

Atatürk Anıtına çelenk konulmasından ardından etkinliğe katılan bayanlar Belediye Başkanı Mehmet BALLI'yı ziyaret ettiler. Başkan Mehmet BALLI misafirlerini belediye meclis salonunda kabul etti. İkramlarda bulundu. Kadınlar gününü kutladı. Günün önemine binaen konuşma yaptı.Belediye Başkanı konuşmasında;

“Eşimiz, arkadaşımız, kızımız, ablamız, kardeşimiz olarak hayatımızın her noktasında önemli bir yerde bulunan kadınlarımız, bugünümüzün ve geleceğimizin en kıymetli değerlerimizdir

Yaşamımızın her alanında varlıkları ile bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri özveri ve dayanışmayla her türlü takdire şayan olan kadınlarımız, her zaman başımızın tacıdır. Kadın, toplumun ve ailenin en önemli yapı taşıdır. Toplumumuzun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru Türk kadını; daima sabrın,  özverinin, şefkatin ve sevginin kaynağı olmuştur.

Kurtuluş Savaşında vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle cepheden cepheye koşan cefakâr kadınlarımızın, toplumsal hayatta hak ettiği yere gelmesi katılımcı, üretken ve eşit bireyler olarak toplumda kabul görmesi, tüm toplumun sorumluluğundadır.

8 Mart tarihi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Bizler kadınlarımızı senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlayarak, onlara gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Siz bizim yarımız değil her şeyimizsiniz.

Başta şehit eş ve anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” Dedi.

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI, Kadın Kolları Eski Başkanı Fatma ÖZDENİZ, Kadın Kolları Başkanı İlknur AĞLAMIŞ  ve beraberindeki kadınlara çiçek takdim etti.