BOZYAZI’DA ÖĞRENCİLER” KELOĞLAN SEVGİ YOLUNDA” ADLI TİYATRO OYUNUNA AKIN ETTİLER…

Bozyazı Belediyesi ile Mersin Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği tiyatro etkinliği kapsamında, İrfan Gürkan ÇELEBİ'nin yazdığı ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularının oynadığı  ”Keloğlan Sevgi Yolunda” adlı çocuk oyunu, Bozyazı’daki anaokulu ve ilkokul  öğrencileri için sahnelendi.

İrfan Gürkan ÇELEBİ'nin yazdığı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncularının oynadığı, ”Keloğlan Sevgi Yolunda” adlı tiyatro oyunu minik öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Keloğlan’ın Padişahın Aykız’a ulaşmak için başından geçen maceraların anlatıldığı oyunda, Keloğlan’ın annesi ile olan diyalogları da öğrencileri oldukça eğlendirdi. Çocukların hem eğlenmesine hem de eğitilmesine katkı sunan oyunda ailenin önemi ve çocukların ailelerine karşı dürüst olmalarının gerekliliği gibi konularda mesajlar verildi. Ahmet AKSOY’un yönettiği oyun, izleyicileri hem eğlendirdi hem de eğitti.

Belediye Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN kısa bir konuşma yaptı. Mersin Büyükşehir Tiyatroları Şube Müdürü Hüseyin ARSLANKÖYLÜ’ ye yönetmen ve oyunculara teşekkür etti.