BOZYAZI’DA KENT KONSEYİ KURULDU…

Bozyazı’da Kent Konseyi kuruldu. Bozyazı Belediyesi tarafından kurulan Kent Konseyi Genel Kurulu Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİNKAYA’ nın başkanlığında Bozyazı Belediyesi Meclis Salonunda toplandı.

Kent Konseyi Genel Kurul gündeminde bulunan gündem maddeleri tek tek görüşülerek üyelerin oy birliği ile karara bağlandı. Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİNKAYA Kent Konseyi toplantısında kısa bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada “Bozyazı için yapılması gereken her türlü hizmete katkıda bulunacağını söyledi. Kent Konseyinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Seçimli Kent Konseyi başkanlığına emekli öğretmen Ahmet YILMAZ seçildi. Diğer organlara da gerekli seçimlerin yapılması ile devam eden toplantı Kent Konseyi Yönergesi'nin kabul edilmesiyle sona erdi.