BOZYAZI BELEDİYESİNDE BÖLGESEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI....

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, ilçemizin turizmden aldığı payı arttırmak ve yeni istihdam imkanları oluşturmak üzare hediyelik eşya sektörünü esas alan çalışmalarına esas teşkil etmek üzere sektörün öne çıkan ürünlerini  tespit etmek amacıyla, Bozyazı Belediyesi ev sahipliğinde bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİNKAYA ,Mersin Büyükşehir Belediyesi  Kadın ve Çocuk Daire Başkanı  Şerife HASIROĞLU DOKUCU, Proje Etüt Şube Hilmi DULKADİR, Mersin Büyükşehir Belediyesi Bozyazı Şube Müdürü Gül KARABAY, Anamur Belediye Başkan Yardımcısı Türkan KASAPOĞLU, Siyasi Parti Temsilceleri, Kurumların proje sorumlu peroseneli, STK temsilcileri, Bozyazı Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Belediye Birim Müdürleri ve diğer davetliler katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan, Bozyazı Belediye Başkanı ÇETİNKAYA yaptığı açılış konuşmasında; “İlçemizin ve ilimizin turizmden aldığı payı arttırmak, yeni istihdam imkanları sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen, bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına hepiniz hoş geldiniz.

İlçemize ve ilimize faydalı olacak olan bu çalışmayı başlatan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap SEÇER olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bu çalışmanın Bozyazı’mıza ve ilimize hayırlı olmasını dilerim. Toplantıya katılımınızdan dolayı teşekkür ederim." Dedi.

Toplantıda, Bozyazı ilçesinin öne çıkan ve değerlendirmeye alınacak ürünlerin değerlendirilmesi ve pazar bulması amacıyla sunum yapıldı. Ürünler görsel olarak tanıtıldı. Toplantı gündemi ile ilgili konular hakkında karşılıklı görüşler alındı.

Toplantı, katılımcıların, toplantının düzenlenmesinde ev sahipliği yapan Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİNKAYA'ya teşekkür etmeleriyle sona erdi.