BOZYAZI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET BALLI’NIN YENİ YIL MESAJI

Görevler gelir geçer. Bunların önemi yok…

Önemli olan, görevimizi yerine getirdiğimiz dönemlerde ilçede barışı, huzuru sağlamaktır.

Gülmek, bir halk gülüyorsa gülmektir. Bütün çabamız ve gayemiz halkımızın yüzünü güldürmek içindir. Bu yüzden akılla, tutkuyla çalışıyor, herkese ve her kesime eşit hizmet sunuyoruz.

2019 yılının barış ve huzur getirmesini temenni eder, 2019’un bu ülkenin kurucusu Atatürk’e  mahcup olmayacağımız bir yıl olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Mehmet BALLI

Bozyazı Belediye Başkanı