BİSİKLET TURU BOZYAZI’DAN GEÇTİ...

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen, Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu,  19 Nisan Perşembe  günü, saat 11.00' de Anamur'dan start aldı.

Bozyazı Dörtyol’dan şehir merkezine giriş yapan yarışçılar Atatürk Bulvarı ve Paşa Caddesini takip ederek, Sulama Birliği kavşağından D-400 Karayolu’na çıkarak Yanışlı istikametine yol aldı. Yarış severler,   öğrenciler ve vatandaşlarımız bisiklet yarışına büyük ilgi gösterdiler.

Bozyazı Kapısı Belediye Hizmet binası önünde kuruldu. Anamur-Bozyazı etabı birincisi Ferit Can ŞANLI, ikincisi Talha Enes AY , üçüncüsü Onur BALKAN oldu.

Anamur-Bozyazı etabında derece giren sporculara Bozyazı Belediye Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN tarafından  ’dan ödülleri takdim edildi. Birinciye tüm altın, ikinciye yarım altın ve üçüncüye çeyrek altın ödülleri verildi. Ayrıca yöremize özgü yer fıstığından  oluşan bir halka hediye takdim edildi. Yerfıstığı ile ilgili hediye katılımcılardan büyük ilgi gördü.