BELEDİYE BAŞKANI BALLI' DAN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Eşimiz, arkadaşımız, kızımız, ablamız, kardeşimiz olarak hayatımızın her noktasında önemli bir yerde bulunan kadınlarımız, bugünümüzün ve geleceğimizin en kıymetli değerlerimizdir

Yaşamımızın her alanında varlıkları ile bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri özveri ve dayanışmayla her türlü takdire şayan olan kadınlarımız, her zaman başımızın tacıdır. Kadın, toplumun ve ailenin en önemli yapı taşıdır. Toplumumuzun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru Türk kadını; daima sabrın,  özverinin, şefkatin ve sevginin kaynağı olmuştur.

Kurtuluş Savaşında vatanımızın bağımsızlığı için erkeğiyle cepheden cepheye koşan cefakâr kadınlarımızın, toplumsal hayatta hak ettiği yere gelmesi katılımcı, üretken ve eşit bireyler olarak toplumda kabul görmesi, tüm toplumun sorumluluğundadır.

8 Mart tarihi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. Bizler kadınlarımızı senenin sadece bir gününde değil, her gününde hatırlayarak, onlara gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Siz bizim yarımız değil her şeyimizsiniz.

+                                                                                                     Mehmet BALLI

Bozyazı Belediye Başkanı