BELEDİYE BAŞKANI ALİ AYAZ ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI.........

Belediyemizde iki dönem belediye başkanlığı yapan ve 2008 yılında vefat eden  Ali AYAZ, ölüm yıl dönümünde Başkan BALLI ve personeli tarafından mezarı başında anıldı.

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI, Birim Müdürleri ile Merhum  Ali AYAZ’ ın  yakınları ve arkadaşları Beyreli  Mahallesi  Ağzıkara Mezarlığında buluştu.

Mezar başında Kur’an okundu. Mezara çiçek ekildi,  ikram yapıldı. Merhum Ali AYAZ’ ın yakınları,  Belediye Başkanı Mehmet BALLI’ya duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Bundan sonra da vefat eden Başkanlarımızı ve personellerimizi ölüm yıl dönümlerinde aileleri ile birlikte mezarı başında anmaya devam edeceğiz. Allah rahmet eylesin. Kalanlara sağlıklı ömür versin dedi.