BAŞKAN BALLI ŞİRKET PERSONELİ İLE TOPLANTI YAPTI…

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI, taşeron yasasıyla belediye şirketine işçi olarak geçen  işçiler ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Belediye Başkanı Mehmet BALLI’nın başkanlığında yapılan toplantıya Başkan Yardımcısı, Birim Müdürleri, Zabıta Amiri, İşçi Çavuşu ve diğer  personeller katıldı.

Toplantıda, belediye olarak mevcut imkanlar ile halkımıza en iyi hizmetin nasıl verilebileceği ve çalışma esnasında nelere dikkat edileceği konularında tavsiyelerde bulunuldu. Bozyazı Belediye Personel Limitet Şirketinde çalışan tüm personelin çalışma esnasında yapması gerekenler tek tek anlatıldı.

Çok faydalı geçen toplantının sonunda Başkan BALLI, toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Hayırlı olsun dilekleriyle işçilere başarılar diledi.