BAŞKAN BALLI PERSONELİNİ ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE UNUTMADI..........

Belediyede çalışmakta iken 1993 yılında vefat eden  Fevzi KILIÇ, ölüm yıl dönümünde Başkan BALLI ve personeli tarafından mezarı başında anıldı.

Fevzi KILIÇ'ı ölüm yıl dönümünde anmak üzere, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet BALLI, Belediye Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN, Birim Müdürleri ile Merhum  Fevzi KILIÇ’ın  eşi, çocukları, babası, kardeşleri ve  yakınları Kötekler Mezarlığında buluştu.

Mezar başında Kur’an okundu. Mezara çiçek ekildi,  ikram yapıldı. Merhum Fevzi KILIÇ’ın eşi, Belediye Başkanı Mehmet BALLI’ya duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Başkan BALLI, yıllardır görevde iken vefat eden personellerimizi aileleri ile birlikte ölüm yıl dönümlerinde analım dedik. Yapmayı hep istedik ama büyükşehir yasasının getirdiği yoğunluktan dolayı bir türlü gerçekleştiremedik. Bundan sonra görevi başında vefat eden personellerimizi ölüm yıl dönümlerinde aileleri ile birlikte mezarı başında anmak istiyoruz. Allah rahmet eylesin.Kalanlara sağlıklı ömür versin dedi.