BAŞKAN BALLI ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

“Öğretmenler Günü” münasebetiyle Bozyazı Belediye BaşkanıMehmet BALLI ilçemizde görev yapan öğretmenlerin “ÖĞRETMENLER GÜNÜ” nü kutladı.

Yoğun iş programı nedeniyle okul ziyaretlerine katılamayan  Başkan BALLI, okul ziyaretlerine Başkan Yardımcısı ve Müdürlerini gönderdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Birsen ATILKAN, Yazı İşleri Müdürü  Yusuf BAKIR, Zabıta Amiri İsmail OKTAN , Mühendis Halil BUÇGÜN ve beraberindekiler Belediye Başkanı adına tüm okulları ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Başkan BALLI, “Cumhuriyetimizin ihtiyacı olan; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesilleri yetiştiren öğretmenlerimize kattığı değer için yürekten teşekkür eder bütün öğretmenlerimizin gününü kutlarım. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere ebediyete  intikal etmiş olan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarım. “dedi.