BAKAN LÜTFİ ELVAN BOZYAZI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ.

Referandum çalışmaları için Bozyazı’ya gelen  Kalkınma Bakanı Lütfi ELVAN beraberindeki heyetle birlikte  Belediye Başkanı Mehmet Ballı’yı makamında ziyaret etti.

Bozyazı Belediyesi önünde  karşılanan  Kalkınma Bakanı Lütfi ELVAN’ın ziyaretine; Bozyazı Kaymakamı Hayatı Taşdan, İlçe Emniyet Müdürü  Ertuğrul Ekici, AKP Bozyazı İlçe Başkanı Celalettin Muz, mahalle muhtarları eşlik etti.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı  Mehmet  Ballı,  Kalkınma Bakanı Lütfi ELVAN’a   hizmetleri için teşekkür etti. Belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve  ilçede  yapımı planlanan yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Sohbet havasında geçen ziyarette  Bakan Lütfi Elvan  açıklamalarda bulundu.