30 AĞUSTOS BOZYAZIDA COŞKUYLA KUTLANDI…

30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yıldönümü törenle kutlandı.  Bozyazı’daki 30 Ağustos kutlamaları, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene, Mersin Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Belediye Başkan Vekili Ali Deniz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özer Dinçer, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Yüzbaşı Çağlar Hanımeli, gaziler, şehit yakınları, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Mersin Vali Yardımcısı Şahin ve Başkan Vekili  Deniz’in Atatürk Anıtı’na çelenk koymalarıyla başlayan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Sahil Güvenlik Teğmeni Agah Han Arı, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
    Konuşmanın ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören sona erdi.