23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  kutlamaları 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanındaki  Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.

Törene; Bozyazı Kaymakamı Hayatı TAŞDAN, Belediye Başkan vekili Tarık TOKLU, İlçe Jandarma Komutan Vekili Güngör KETBOĞA, siyasi parti temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali BULUT, Bozyazı İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul EKİCİ ile diğer ilçe müdürleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali BULUT tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Çelenk koyma programının ardından Bozyazı Belediye Başkan Vekili Tarık TOKLU,  Bozyazı İlkokulu  Müdürü Mustafa Mustul ARSLAN, 3. Sınıf Öğretmeni Bülent DİLE ve 3.sınıf Öğrencileri Muhammet FİDAN, Melis Nevra DURUDENİZ, Mehmet Yiğit TEK, Cansu ALDAN ve Ece YILDIZ ’ı Belediye Başkanlık Makamında misafir etti. Öğrenciler Başkan Vekiline çiçek verdi. Başkanlık Makamını temsili olarak üçüncü sınıf öğrencisi  Mehmet FİDAN ’a bıraktı. Belediye Başkan Vekili Tarık TOKLU’ da ziyarete gelen müdür, öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti.

İlkokullar ve ortaokullar arasında düzenlenen resim, şiir ve satranç  yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından, öğrencilerin  hazırladıkları gösteriler ve yöresel halk oyunlarını   vatandaşlar  büyük beğeni ile izledi.