18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ KUTLANDI

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki çelenk koyma  törenine Kaymakam Hayatı Taşdan, Belediye Başkanı Mehmet Ballı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Savaş Cingöz, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, Bozyazı Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Erhan Çevik, MHP Bozyazı İlçe Başkanı Turhan Tuna, gaziler, şehit yakınları, muhtarlar, daire müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çelenk koyma töreni sona erdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından, protokol ve programa katılanlar, Kaledibi Mahallesi Üçayak Mezarlığındaki  Şehit Murat Namdar ve Şehit Turhan Kılıç'ın kabirlerini ziyaret ettiler.

Bozyazı Müftülüğü Konferans Salonunda devam edilen etkinlik, şehit aileleri ve gazilere, anma günü münasebetiyle Öğretmenevinde verilen yemekle son buldu.